tirsdag 9. oktober 2007

New York!

Vi seilte oppover Hudson River i morges og la til kai på Manhattan! Flere bilder og tekst kommer.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Det må være en fin opplevelse å komme til New York. For et vakkert lys det var den kvelden dere ankom. Kjempebra blogg. Kos dere og gi en ekstra klem til ekspedisjonslederen fra oss i Timoteiveien. God tur videre og lykke til med bloggen.

anfinn sa...

De som er om bord i "Fram" må vera blant dei svært fåe som kan koma til New York med skip. Slik var det ikkje i min barndom og ungdom i 1950- og (delvis) i 1960-åra. Det var i dei tidene alle som skulle vitja folk i USA, eller kanskje emigrera, reiste med skip over Atlanterhavet. No er det flya som har overteke denne ferdsla, og ikkje mange under 50 veit noko om Den Norske Amerikalinje med "Stavangerfjor", "Oslofjord" og "Bergensfjord". Men nordmenn (kor stor prosent av passasjerane er norske forresten?) og andre nasjonalitetar på "Fram" får den opplevinga som var obligatorisk for amerikafararane i gamle dagar. Skulle ynskja eg var på "Fram" når ho seglar opp Hudson River! Anfinn.

Anonym sa...

Heia søs
Jeg ser at dere koser dere på tur :-)
Bloggen er kjempebra (har ikke lest alt en da, men sjekker litt innimellom).

Skal hilse fra Oda, Sondre og May også
!

Vi ses snart :-)

Anonym sa...

SER UT SOM DU HAR DET SOM PLOMMEN I EGGE, DU FÅR KOSE DEG VIDERE PÅ FERDEN. TONE :-)

Anonym sa...

Hei Anne Lill

Yes, endelig er du der! Kunne godt tenkt meg å vandre gatelangs med deg nå ja! Eller mer kunne tenkt meg at du vandret og jeg shoppet : )
Kos deg i NY!

klemmer Heidi

Anonym sa...

Hei Anne Lill,

I don't understand very much of the nowegian text but it's interesting to follow the "Fram" route from north to south. I hope to see some more pictures of "your" ship. Maybe some shots where the cardeck-ramp is open!?!
I'll see...

A hurtigrutenfan from Switzerland.

Hade bra, Stefan

Unknown sa...

So glad that your trip progresses well.

I have recommended your blog to the readers of my magazine as well (http://captainsvoyage.7.forumer.com ) and follow your journey closely.

More pictures of the ship please!

PS>>> Caught you on webcam when you passed Statue of Liberty!

http://captainsvoyage.7.forumer.com/viewtopic.php?t=1031

Anonym sa...

Endelig har jeg funnet frem til bloggen og jeg må si at jeg er ganske imponert over hvor dyktig du er og alt det fantastiske dere opplever,vi leser og leser.Nu er vi på tur på hytta(Katrine&Bård si)på Veggfjellet,har med bestemor og Vilja&Jakob.Sneen er kommet og det er rene påskestemninga ute,-håper denne sneen forsvinner,litt tidlig med vinter...Du må hilse til Trond på broen,og til JohanLudvig hvis han er med.Alle her hilser til dere begge.Varm hilsen til deg og JørnK.fra tante Elisabeth.

Anonym sa...

Yes undoubtedly, in some moments I can phrase that I jibe consent to with you, but you may be making allowance for other options.
to the article there is even now a definitely as you did in the downgrade efflux of this request www.google.com/ie?as_q=no1 dvd ripper 7.2.2 ?
I noticed the utter you have not used. Or you use the black methods of promotion of the resource. I suffer with a week and do necheg